the color lab | Llum i Color. Ei4
151
single,single-portfolio_page,postid-151,eltd-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland child-child-ver-1.0.0,borderland-ver-1.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,vertical_menu_inside_paspartu,grid_800,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive

Llum i Color. Ei4

Taller d’una hora i vint minuts aproximadament a les dues línies de Ei4 (per separat) de l’Escola Alba de Lleida. Treball amb la llum, la relació de la llum mateixa amb el color, i assimilació de la teoria del color (però no teòrica, sino vivencial), centrat especialment en els primaris i secundaris, tot i que també es va fer una introducció als terciaris.

Agraïr a la Cristina i la Ingrid, mestres de Ei4, la vostra bona predisposició i actitud positiva, així com també a la Olga i en Ricard, pares d’alumnes de l’escola, que ens van donar suport durant aquests tallers.

Objectius principals

Comprensió de la relació entre la llum i els colors. Comprensió vivencial de la teoria del color referida als primaris i secundaris (no teòrica). Introducció als colors terciaris.

Metodologia

Tot vivencial, excepte la síntesi final (que és d'observació).

Durada

Preparació: 15 minuts / Durada: 80 minuts

Necessitats tècniques, d'espai i humanes.

Espai diàfan (una aula normal, per exemple), QUE PERMETI SER AÏLLADA lumínicament de l'exterior. Recomanable disposar d'un lavabo aprop. 3 punts de llum (endoll standard). La ratio de personal de suport recomanada per l'activitat, és d'un adult per cada 9 nens/es.

Date

4 de març de 2015

Category

Color, Conceptual, Ei4, Llum, Teoria del color, Textures