the color lab | Llum, Color i Textures. P2
162
single,single-portfolio_page,postid-162,eltd-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland child-child-ver-1.0.0,borderland-ver-1.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,vertical_menu_inside_paspartu,grid_800,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive

Llum, Color i Textures. P2

Taller d’una hora i vint minuts aproximadament al grup de P2 de l’escola bressol El Gegant del Pi de Lleida. Treball vivencial sobre la llum, la relació de la llum i el color i el color, sobretot els colors primaris i els secundaris. A un ritme molt relaxat però a la vegada àgil, marcat per la música. Aquest taller queda a cavall entre l’enfoc únicament multisensorial dels bebès i dels toddlers, i de l’enfoc més conceptual de l’educació infantil (Ei3, Ei4 i Ei5).

Objectius principals

Estimulació multisensorial. Comprensió simple de la relació entre la llum i el color. Comprensió vivencial dels colors primaris i secundaris (no teòrica).

Metodologia

Tot vivencial, excepte la síntesi final (que és d'observació).

Durada

Preparació: 15 minuts / Durada: 80 minuts

Necessitats tècniques, d'espai i humanes.

Espai diàfan (una aula normal, per exemple), QUE PERMETI SER AÏLLADA lumínicament de l'exterior. Recomanable disposar d'un lavabo aprop. 3 punts de llum (endoll standard). La ratio de personal de suport per l'activitat, és d'un adult per cada 6 nens/es.

Date

4 de març de 2015

Category

Aigua, Color, Conceptual, Llum, Mescla de color, Música, P2, Textures