the color lab | Llum i Color. Ei3
145
single,single-portfolio_page,postid-145,eltd-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland child-child-ver-1.0.0,borderland-ver-1.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,vertical_menu_inside_paspartu,grid_800,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive

Llum i Color. Ei3

Taller d’una hora i vint minuts aproximadament a les dues línies de Ei3 (per separat) de l’Escola Alba de Lleida. Aprofitant pel punt de partida el treball sobre les emocions i el color (a través del conte “El Monstre de Colors” de la il·lustradora Anna Llena) que el grup docent de l’escola havia realitzat a l’aula, es va dissenyar un taller sobre la llum, la relació de la llum i el color i el color, sobretot els colors primaris i els secundaris. Es va realitzar amb un ritme superior al que els nens demanaven, però això va permetre explorar i visualitzar diferents activitats i possibilitats, que el grup docent va saber gaudir i aprofundir durant les setmanes posteriors amb l’alumnat.

Moltes gràcies a l’equip docent de Ei3 de l’Escola Alba de Lleida; Elena, Teresa, Oriol i Jose; feu un treball excepcional. Ademés, aquest va ser el nostre primer taller en una escola, i sempre el recordarem amb molta il·lussió!

Objectius principals

Comprensió de la relació entre la llum i els colors. Comprensió vivencial dels colors primaris i secundaris (no teòrica).

Metodologia

Tot vivencial, excepte la síntesi final (que és d'observació).

Durada

Preparació: 15 minuts / Durada: 80 minuts

Necessitats tècniques, d'espai i humanes.

Espai diàfan (una aula normal, per exemple), QUE PERMETI SER AÏLLADA lumínicament de l'exterior. Recomanable disposar d'un lavabo aprop. 3 punts de llum (endoll standard). La ratio de personal de suport per l'activitat, és d'un adult per cada 8 nens/es.

Date

4 de març de 2015

Category

Color, Conceptual, Ei3, Llum, Textures